menu close menu

Proeftriatlon

 

Triatlon is een snel groeiende sport. Het is de ultieme uitdaging waarbij je drie sporten, zwemmen, fietsen en hardlopen, combineert. Juist deze combinatie maakt dat sporters er ook wel een beetje tegen opzien. Voor die mensen organiseert Fitbycoaching een proeftriatlon. Tijdens dit evenement kan je op een ontspannen manier ruiken aan hoe het is om de drie onderdelen van de triatlon te ondergaan. Wil jij meedoen met dit evenement, dat kan. Meld je wel snel aan want er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar.

 

Voor de duidelijkheid hebben we wat spelregels op papier gezet:

 

Meedoen met dit evenement is volledig voor eigen risico.

 

Het evenement is op en rond het Geestmerambacht, blijf tijdens het fietsonderdeel vooral goed uitkijken in het verkeer. We proberen zoveel mogelijk fietspaden/rustige wegen te plannen maar blijf op je eigen veiligheid letten.

 

Het is een proeftriatlon, er zijn geen prijzen te verdelen. Wij willen een ontspannen sfeer. Hou dit in je achterhoofd.

 

Je kan je inschrijven als individu maar ook als team. Uiteindelijk liggen er maximaal 25 man in het water, 25 man op de fiets en lopen er 25 man hard.De inschrijving kost € 7,50 per persoon. Deze kosten zullen vooral ingezet worden voor een klein aandenken aan het evenement. Als team betaal je dus max € 22,50 maar krijg je alle drie een leuk aandenken.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen, we zetten wel wat mensen in om een oogje in het zeil te houden.

 

Dit is een evenement wat onder de Fitbycoaching wordt georganiseerd. Omdat we het klein houden en onder de noemer van training zien hebben wij geen vergunning aangevraagd. Er kunnen dan ook echt niet meer als 25 man/vrouw/team met het evenement meedoen. We zullen hier streng op toezien.

 
Verder hopen we natuurlijk dat het evenement een groot succes wordt en dat we er niets anders dan plezier aan gaan beleven. Wij hopen je dan ook te zien op 2 juli!!

14 maart 2017 | Blog | 3

3 Responses to Proeftriatlon

  1. Paul Koopman schreef:

    Beste mensen, indien mogelijk wil ik graag meedoen, heb via Facebook begrepen dat het op 9 juli is.

  2. Paul Koopman schreef:

    Beste mensen, zou graag nog willen meedoen, begreep dat het 9 juli is.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*