Menu Sluiten

En we zijn gestart!

Flesjes

 

 

Afgelopen zaterdag, 27 juni, de sprong in het diepe genomen! Fitbycoaching is live. Na maanden van plannen de stap genomen om het nieuws wereldkundig te maken. Te beginnen met het delen van de website en de Facebookpagina. Fitbycoaching staat voor lekker sporten, gezond en lekker eten maar vooral voor fitter door het leven te gaan.

 

Nadat ik op 18 april mijn diploma als NASM Personal trainer heb gehaald, ben ik hard bezig geweest om deze website in elkaar te zetten. Dat was zeker niet altijd even makkelijk. Het zijn zaken waar ik mij totaal niet mee bezig houd en het vergt veel uitzoekwerk en soms het invliegen van de hulptroepen.
Natuurlijk waren er ook hele leuke dingen, zoals de onthulling van het Logo, de teksten samenstellen en het maken van de foto’s voor de website.

 

En nu is het zover! We zijn klaar om te beginnen. Het wachten is nu op de atleten die zich hopelijk aan gaan melden. Ik verwacht niet dat ik nu rustig af kan wachten dus zijn we alweer aan het nadenken over de volgende campagnes. Kaartjes maken en flyers neerleggen zijn de eerste stappen nu. Ik heb er in ieder geval zin in en ben gemotiveerd om er iets moois van te maken.

 

Al met al zijn het spannende tijden voor mij als (personal) Trainer. Het ideale beeld in mijn hoofd moet zich nu uitrollen tot een leuk klein sportbedrijf waar de atleten die deelnemen op een uitdagende maar vooral leuke manier zijn of haar persoonlijke doelen te lijf gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik me er 100% (en meer) voor zal in gaan zetten om te helpen jouw doel te bereiken!! Ik zal via de blog bij gaan houden hoe de trainingen verlopen en de progressie van de atleten in woord en beeld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *