Menu Sluiten

De eerste stap is altijd de lastigste!

Trappen
Tijdens het sporten met de Fitclub kan je zomaar dit soort plaatjes schieten.

 

Iedere sporter kent die momenten wel. Het lijf zegt “Ik wil sporten”, het hoofd zegt “ik blijf liever op de bank”. Of het nu regent, waait, sneeuwt, of prachtig mooi weer is, dit soort momenten heeft iedereen wel eens. Veel sporters trekken zich niks aan van wat het hoofd zegt en komen er na een korte tijd achter dat ze weer de juiste beslissing hebben genomen. Als je (nog) niet sport, maar wel graag wat meer beweging zou willen hebben kan die eerste stap in de richting van een vereniging of sportschool dus ook best groot zijn. Toch is het een aanrader om een keer de stoute schoenen aan te trekken en de stap naar een leven met sport te nemen. Sporten kan je namelijk veel opleveren.

 

Sporten is plezier

Tenminste, als je de juiste sport kiest die bij jou past natuurlijk. Om iets langer vol te houden is het namelijk gemakkelijk als je het ook daadwerkelijk leuk vind om te doen. Tijdens het sporten kom je vaak ook leuke mensen tegen waarmee je netwerk van leuke kennissen uitbreidt. Zelfs als je een sport uitvoert in je eentje, kom je toch vaak mensen onderweg tegen die met dezelfde sport bezig zijn. Hardlopers en ook fietsers groeten vaak als ze elkaar tegen komen.

 

Even weg van de dagelijkse beslommeringen

We hebben het allemaal druk. Is het niet met de kinderen dan is het wel met onze baan. Hierdoor ondervinden we regelmatig stress. Door regelmatig te sporten kan je deze stress even van je af zetten. Door even met iets heel anders bezig te zijn en lekker intensief met je lichaam aan de slag te gaan, zet je de lastige dingen vaak weer op een rijtje. Gun jezelf dus de tijd om de dagelijkse stress zo af en toe eens goed van je af te zetten.

 

Wacht niet op het beste moment

Het beste moment om te starten met sporten is NU! Geloof me, van uitstel, komt afstel. Dus wil jij lekker sporten op je eigen niveau? Fit by Coaching heeft nog plaats voor jou! Via de 30+BMI Fitclub (speciaal voor zwaardere atleten) kan je op jou eigen niveau, in een kleine groep, lekker sporten. Bij de 30+BMI Fitclub worden de basis krachtoefeningen, gecombineerd met intensieve, maar korte cardiotraining. Op deze manier word je lichaam op een langzame maar progressieve manier uitgedaagd om elke week weer het beste uit jezelf te halen.

 

Wil je liever een persoonlijke begeleiding dan kan je ook kiezen voor Personal Training. Kijk op www.fitbycoaching.nl  voor meer informatie.

 

Voor beide trainingsvormen geldt, de eerste les is gratis. Dus wat houdt je tegen?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *