Menu Sluiten

30+BMI Bootcampclub wordt de BMI+Fitclub

Na drie maanden lekker met een enthousiaste groep atleten aan de slag te zijn gegaan hebben we de naam van onze club sporters nog eens goed besproken. De atleten gaven zelf aan dat het woord “Bootcamp” nogal wat angst inboezemt. Voordat ze het aan durfde zich aan te melden hadden ze beelden van schreeuwende trainers gecombineerd met superzware oefeningen.  Dit is nu net niet wat wij doen bij Fitbycoaching. Het werd dus tijd om een andere naam te bedenken en het is de BMI+Fitclub geworden.

 

Geen bootcamp

Als het dan geen bootcamp is wat er gegeven word dan rijst natuurlijk al snel de vraag “wat doen jullie dan wel?”. Fitbycoaching geeft met de BMI+Fitclub trainingen die speciaal gericht zijn op de zwaardere sporters en mensen die niet fit genoeg zijn om in reguliere clubjes mee te draaien. Elke les proberen we een gevarieerd programma samen te stellen waarin de ene keer vooral getraind word op kracht en stabiliteit en de andere keer meer op uithoudingsvermogen. Maar vaak ook een combinatie van alle factoren. De trainingen zijn er op gericht om op een langzame maar progressieve manier de atleten klaar te stomen om elke training een stapje verder te gaan.

 

dav
Sabine zet de Powerstep Up in.

Plezier staat bovenaan 

In het dagelijks leven is het al druk genoeg. Je zit er dan waarschijnlijk niet op te wachten om ook nog tijden jouw uurtje sport uitgejouwd te worden. Je hoeft dus tijdens de trainingen van de BMI+Fitclub geen schreeuwende trainer te verwachten want wij zijn er van overtuigd dat door middel van plezier de atleet gemotiveerd blijft om terug te komen. Natuurlijk zal de trainer gerust zijn stem wel verheffen maar enkel en alleen met positieve klanken om de groep en/of de atleet op te zwepen tijdens de oefeningen.

 

dav
Uitvoering goed! Plezier optimaal!!

 

Geruchten

Op verzoek van vele mensen is fitbycoaching gevraag om na te denken om het pakket uit te breiden met trainingen voor “fitte”atleten. Door tijdgebrek was dit tot nu toe nog niet mogelijk maar er gaat een hardnekkig gerucht dat er binnenkort een “fitclub”voor fitte sporters word opgestart. Heb je belangstelling in deze fitclub dan is het verstandig om deze site goed in de gaten te houden. We houden je op de hoogte.

 

 

 

 

 

Twijfels?

Ben jij te zwaar maar heb jij twijfels of lekker sporten voor jou niet weggelegd is? Probeer de BMI+Fitclub. Je zal zien hoe fijn het is om je lekker in het zweet te werken en te werken aan je algehele fitheid. Meld je aan, of bel gewoon voor informatie. De eerste les is en blijft altijd gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *