Menu Sluiten

Fitbycoaching gaat aanbod uitbreiden.

 

keep-calm-and-get-fit-with-fitbycoaching-1

 

Vanaf 2 november gaat fitbycoaching het aanbod uitbreiden. Natuurlijk blijven wij ons vooral richten op de zwaardere atleten, maar omdat ik als meer tijd ga krijgen om trainingen te verzorgen gaan we ons ook richten op fitte atleten. Hieronder een samenvatting van de stof die vanaf 2 november aangeboden wordt.

 

BMI+Fitclub

Natuurlijk blijven we onze pijlen op deze groep atleten richten. In de drie maanden dat ik nu bezig ben met mijn groep zwaardere atleten hebben we al een hoop bereikt. Met de BMI+Fitclub wordt er in een bootcampachtige setting getraind op kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Het is de bedoeling om op een rustige maar progressieve manier de atleet te motiveren om te werken aan een goede algehele basisconditie. De trainingen worden in kleine groepjes gegeven zodat de trainer een goed overzicht heeft hoe iedere atleet de oefenstof uitvoert en kan hij zo nodig bijsturen.

 

Bootcamp

Tijdens de bootcamp wordt er getraind op kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen maar nu worden de oefeningen in een hoger tempo uitgevoerd als bij de BMI+Fitclub. Deze trainingen zijn bedoeld voor de atleten die beschikken over een redelijke tot goede basisconditie. De atleten zullen in een gevarieerd programma worden uitgedaagd om elke training het beste te geven. Bootcamptraining is een goede aanvulling voor alle sporters die naast de basistraining (hardlopen, fietsen, maar ook balsporten e.d.) het lichaam willen prikkelen.

 

Looptrainingen

Wil jij werken aan je looptechniek? Een schema voor een hardloopevenement? Of begeleiding naar een hardloopevenement? Fitbycoaching kan voor jou een op maat gemaakt advies samenstellen. De trainer kan je begeleiden bij duurlopen, intervaltrainingen of gewoon simpelweg adviseren over hoe jij je het beste kan voorbereiden op jouw hardloopevenement.
Deze trainingen zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven en loopgroepen die niet aangesloten zijn bij een atletiekvereniging. Vraag voor deze training vrijblijvend een prijsopgave.

 

Personal training

Wil jij meer uit jezelf halen? Sneller jouw doelen bereiken? Met Personal Training van fitbycoaching is dat mogelijk. Uw doel wordt besproken door middel van een (gratis) intakegesprek. Ook worden enkele metingen uitgevoerd om de lichaamssamenstelling vast te leggen. Aan de hand van deze gegevens zal een persoonlijk schema worden samengesteld.

Uw trainer is gediplomeerd NASM Personal Trainer en werkt via de methode van geïntrigeerde training en het OPT model. Dit is een concept waarbij alle trainingsvormen op een geïntrigeerde manier onderdeel uitmaken van een progressief systeem. Deze trainingsvormen zijn:

  • Flexibiliteittraining
  • Cardiorespiratoire training
  • Core training
  • Balanstraining
  • Reactie training
  • Snelheid en beweeglijkheid
  • Krachtraining

 

Kids-Bootcamp

Elke woensdagmiddag 5 kwartier plezier in de bossen en duinen van Bergen en Schoorl. De kids worden uitgedaagd om zich lekker in te spannen waarbij plezier natuurlijk de rode draad van de middag is. Uitermate geschikt voor verjaardagfeestjes en partijtjes maar ook gewoon omdat het leuk is om te bewegen in het bos. De trainingen worden gegeven op loopafstand van de parkeergelegenheid bij Duinvermaak in Bergen zodat u als ouder ook kan genieten van de verrichtingen van uw kinderen.

 

Sporten bij Fitbycoaching? Meld je aan. De eerste les is altijd gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *