Menu Sluiten

Basissaus voor de Pasta

pasta-sauzen

 

Een gebalanceerd voedingspatroon betekend dat je vetten (30% liefst onverzadigd) , eiwitten (30%) en koolhydraten (40% liefst niet uit suikers) tot je neemt. Van pasta is bekend dat deze koolhydraten bevatten. Omdat Fitbycoaching liever niet uit pakjes kookt (lees kant en klare sausen), delen we deze keer een smakelijk basisrecept voor de pasta. Klaar in 20 minuten, precies de tijd om over het algemeen de pasta klaar te maken. Natuurlijk kan je zelf vlees aan de saus toevoegen.

 

Benodigdheden:

1 ui
1 Rode peper, fijn gesneden
1 teentje knoflook, fijn gesneden
2 blikken tomatenblokjes
bosje Basilicum
3 eetlepels Balsamicoazijn

 

Verwarm een diepe koekenpan met wat olijfolie en fruit daarin de gesnipperde ui gedurende 5 tot 7 minuten.
Bak nu de knoflook en de peper gedurende 2 minuten mee.
Strooi nu de helft van de basilicum erbij (in iedere geval de steeltjes), en bak deze kort mee.
Blus het af met de balsamicoazijn en doe dan de bliktomaten erbij.

 

Laat de saus gedurende 10 minuten inkoken.

Eet smakelijk!!

2 Comments

  1. Pingback:Pasta met gehaktballen « Fit By Coaching – Bootcamp en Personal Training

  2. Pingback:5 tips waar je wel gewicht mee verliest « Fit By Coaching – Bootcamp en Personal Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *