Menu Sluiten

Bootcamps komen langzaam van de grond

nieuw flyer

Sinds kort organiseert Fitbycoaching ook bootcamps. Het verschil tussen de bootcamps en de fitclub is dat er bij de bootcamps vanuit gegaan wordt dat je beschikt over een goede basis conditie. Ook hier proberen we op een progressieve manier de lat elke training weer een beetje hoger te leggen. Natuurlijk altijd rekening houdend met de nieuwe instroom. De bootcamp is geschikt voor grotere groepen maar liefst niet groter dan 12 tot 15 personen zodat de trainer een goed overzicht houdt.

 

 

Fitbycoaching verzorgd met de fitclub voor de zwaardere sporter en voor de sporters die totaal niet fit zijn. Tijdens de trainingen van de fitclub worden de atleten uitgedaagd om telkens weer het beste uit zichzelf te halen. Deze trainingen worden op een langzame maar progressieve manier telkens wat zwaarder gemaakt zodat de atleten fitter en fitter worden. De BMI+Fitclub wordt gegeven in kleine groepje (6-8 personen) zodat elke atleet voldoende aandacht krijgt.

 

Wat kun je verwachten tijdens de fitclub of de bootcamp

De trainingen zijn een combinatie van krachtoefeningen en Cardio-oefeningen. Cardio-oefeningen zijn oefeningen waar de hartslag omhoog word gebracht. Je moet dan denken aan circuittraining, traplopen en heuvels oplopen (rennen). Tijdens alle trainingen proberen we een “total body work-out”te doen. Dit betekend dat we alle grote spiergroepen proberen aan te pakken. Ondanks dat de naam “bootcamp” iets anders zegt, worden de trainingen op een ontspannen manier gegeven maar zal je wel waar nodig aangemoedigd worden om net dat stapje extra te zetten.

 

Het begin is gemaakt

Zoals de kop al zegt is er een begin gemaakt aan de opzet van de bootcamp. De eerste trainingen zijn inmiddels gegeven. Maar we hebben nog ruimte genoeg voor meer beginnende sporters en ervaren atleten om mee te doen met onze trainingen. Op dit moment traint de fitclub op zondagochtend en de bootcamp op woensdagochtend. Maar er is ook ruimte op de dinsdag en donderdag en zelfs op de woensdagmiddag.

 

 

Heb jij zin om lekker aan je algemene fitheid te werken? Sluit je aan bij een van de trainingen van fitbycoaching. Meld je aan via de rode knop op dit blog of stuur een mail naar info@fitbycoaching.nl

Natuurlijk mag je altijd een vriend of vriendin meenemen. Probeer het gewoon uit want de eerste training is natuurlijk gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *