Menu Sluiten

Maak kennis met Jolein

Dit is Jolein, de winnares van de Personal Trainer voor 1 jaar. Jolein

 

Jolein is een gezonde Hollandse meid van 39. Maar met een lengte van 181 en een  BMI-index van 32.7 zit ze aan de verkeerde kant van de index.   Na de laatste zwangerschap is het gewicht telkens een beetje toegenomen maar de echte motivatie om veel te sporten kon ze nooit echt goed vinden. De conditie van Jolein zal dus nog niet zo goed zijn. Die Personal Trainer komt dus als geroepen. In een maandelijks blog zal ik onze resultaten delen.

 

Speciaal voor Jolein zal ik dit jaar een plan maken zodat we haar conditie weer op peil gaan brengen. Naast dat we de conditie op peil gaan brengen, gaan we natuurlijk onze doelen stellen om Jolein te brengen naar een gezond BMI. Voor Jolein betekend dat een jaar lang hard werken. Van haar word gevraagd om minstens 4x per week intensief te sporten en haar lifestyle flink om te gooien. Ik zal haar dit jaar bijstaan en helpen maar nog belangrijker, de mensen rondom Jolein zullen haar ook ondersteunen waar nodig. Aan deze mensen doe ik de oproep dit te blijven doen. Geef positieve feedback, daar krijgt Jolein de juiste energie van.

 

Als  NASM Personal Trainer werk ik via de methode van geïntrigeerde training en het OPT model. Dit is een concept waarbij alle trainingsvormen op een geïntrigeerde manier onderdeel uitmaken van een progressief systeem. Deze trainingsvormen zijn:

 

  • Flexibiliteittraining
  • Cardiorespiratoire training
  • Core training
  • Balanstraining
  • Reactie training
  • Snelheid en beweeglijkheid
  • Krachtraining

 

Alles bij elkaar moet dit er voor zorgen dat wij onze doelen gaan bereiken. Het wordt niet gemakkelijk maar met de juiste motivatie en inzet, van zowel Jolein als ik, moet het ons gaan lukken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

 

Heb jij ook grote doelen maar is een Personal Trainen financieel niet haalbaar? Sluit je dan aan bij onze BMI+Fitclub. De fitclub is speciaal gericht op zwaardere sporters en de lessen worden gegeven in kleine groepjes (6-8 personen). Meld je aan via de rode knop in dit bericht of stuur een e-mail naar info@fitbycoaching.nl

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *