Menu Sluiten

Personal Trainer voor een jaar

durfjijhetaan

 

Fitbycoaching verzorgt ook Personal Training. Maar wat kan personal training voor jou betekenen?  Wat zijn de resultaten? Vaak is personal training best wel duur en dan is het ook begrijpelijk dat je wil zien wat er bereikt kan worden. Daarom biedt Fitbycoaching haar diensten eenmalig gratis en voor niks aan. Kijk hieronder of jij in aanmerking komt voor deze buitenkans.

 

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar iemand die het roer definitief om wilt gooien. Weg met het diëten en meer toe naar een gezonde leefstijl.
We willen grote resultaten behalen dus zijn wij op zoek naar iemand met een BMI van tenminste 30+.
Je moet 100, nee 200% gemotiveerd zijn om hard te werken want om jouw doelen bereiken zal er flink gebuffeld moeten worden.
Bereid zijn 1 jaar lang een lidmaatschap aan te gaan met een sportschool (ook met een PT zal je minstens 4x in de week flink moeten zweten).

Je woont in de omgeving van Alkmaar (binnen straal van 20 km)

 

Wat bieden wij:

1 jaar lang! 1x per week een personal training.
Elke week een nieuw en gevarieerd weekprogramma.

 

Het enige wat wij van jou willen:

Om aan te kunnen tonen dat personal training ook echt werkt zal ik op maandelijkse basis een blog bijhouden waarbij er een foto word gemaakt van de resultaten. Wees je hiervan bewust want de foto komt op de site en zal bekeken worden.

 

Dus als jij flink wilt afvallen, maar het diëten zat bent. Heb jij geen probleem jouw resultaten aan de wereld te tonen? Meld je dan aan. Bij meerdere kandidaten zal de plaats worden verloot.

12 Comments

 1. Heidi Collignon

  Ja super graag. Na 2 loodzware jaren helemaal toe om definitief af te rekenen met alle 22 overtollige kilo’s. Met een BMI van nu 32 moet het roer om. Een knie en schouder zijn voor beiden de uitdaging. Durven jullie hem aan te gaan??? Ik wel.
  Groetjes Heidi

  • Fit By Coaching

   Beste Heidi,

   Wat goed dat jij je aangemeld heb. De actie is net begonnen maar mijn plan is om vrijdag de prijs van “1 jaar lang een PT” te verloten. Dit zal rond 7 uur zijn.

   Groetjes Peter, eigenaar Fitbycoaching.

    • Heidi Collignon

     Overigens wel al lid van de sportschool en regelmatig te vinden. Know how waar ik mee bezig ben zou me zo verschrikkelijk helpen. Aanpassingen voor schouder en knie zie ik niet als een probleem maar meer als een leuke uitdaging.

 2. Fit By Coaching

  Beste Jolein,

  Wat goed dat jij je aangemeld heb. De actie is net begonnen maar mijn plan is om vrijdag de prijs van “1 jaar lang een PT” te verloten. Dit zal rond 7 uur zijn.

  Groetjes Peter, eigenaar Fitbycoaching.

 3. P. Oud

  Zou graag de uitdaging aan willen gaan! Ben zeer gemotiveerd om een blijvend resultaat te behalen. Het lukt mij maar niet een goede modus te vinden tussen werk, gezin, sport en gezond blijven eten! Waardoor jojo en het resultaat is….

  • Fit By Coaching

   Beste P, goed dat je de uitdaging durft aan te gaan. Aanstaande vrijdag gaan we de verloting doen. Tot die tijd blijft het dus nog even spannend. Groetjes Peter

 4. Wessel

  Ik weet mijn bpm niet niet maar ben al 18 jaar klaar om te trainen maar komt er niet van dit is misschien mijn drempel om het een keer goed aan tepikken dus ik wil die uitdaging wel aan……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *