Menu Sluiten

Investeren is vooruitzien

Nu de lijnen van Fitbycoaching al duidelijker worden, wordt het langzaam maar zeker tijd om te investeren. Niet alleen in tijd en inzet, maar ook in materiaal en promotie. Deze week zijn de visitekaartjes geleverd, samen met de strippenkaart voor de Bootcamps en Fitclub. Ook is er geïnvesteerd in een bakfiets. Hiermee kan ik mijn spullen op een makkelijke wijze op locatie brengen.

 

dav

Visitekaartjes

Visitekaartjes kunnen natuurlijk niet ontbreken als je start met je eigen onderneming. Simpelweg om het netwerk van je bedrijf te vergroten. En bij kennismaken met potentiële klanten is het natuurlijk van groot belang dat je iets af kunt geven. Op die manier kunnen ze later, als ze thuis zijn, op het gemak even kijken of Fitbycoaching de juiste partij voor hem of haar is.  Voorlopig hebben we  500 stuks kaartjes dus kan er ruim uitgedeeld worden.

 

Strippenkaartjes

Eindelijk hebben we nu ook een echte strippenkaart voor de leden van de Fitclub en de Bootcamp. Tot nu toe hield ik het zelf altijd bij maar een echte strippenkaart is natuurlijk vele malen makkelijker. Voor het formaat hebben we gekozen voor dezelfde maatvoering als het visitekaartje. Deze kan dan makkelijk in een portemonnee meegenomen worden. Ook qua design lijken de kaartjes op elkaar zodat het een herkenbaar item wordt.

 

dav

 

Bakfiets

Fitbycoaching probeert zoveel mogelijk de trainingen af te wisselen. De ene week de nadruk wat meer op de kracht, de andere week wat meer aandacht voor de cardio. Zeker als er veel op kracht wordt geoefend is er nogal wat materiaal nodig wat meegenomen moet worden. Een fietskarretje achter de fiets leek de oplossing te bieden. Jammer genoeg bleek het fietskarretje niet stabiel genoeg om de materialen te vervoeren.  Een bakfiets is tegenwoordig weer helemaal hip, dus heb ik een knappe bakfiets weten te kopen. Nu de bak nog even opfrissen en opvrolijken met stickers van Fitbycoaching en binnenkort dus ook herkenbaar als ik onderweg ben.

 

 

Ook sporten bij Fitbycoaching?

Wil jij ook lekker sporten. Dat kan natuurlijk bij ons. Speciaal voor de dure decembermaand hebben we nu onze strippenkaartjes in de aanbieding. Zo kost een strippenkaart (10 lessen) voor de BMI+Fitclub en de bootcamp nu € 70,00. Dus sla je slag want de kaart is het hele jaar (2016) geldig. Meld je aan via de rode knop op deze site voor een proefles en probeer het gewoon een keer. Een proefles is natuurlijk gratis.

actie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *