Menu Sluiten

Jolein, de eerste klap,…….

bdr

 

Precies een maand geleden zijn we gestart met de Personal Training van Jolein. Nadat we haar geheel opgemeten en gewogen hadden en voorzien van wat belangrijke spelregels, was het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Woensdagochtend 10.30 in het Bergerbos. Vandaag voor het eerst een verslag van onze vorderingen.

 

Rustig opbouwen

Omdat het alweer een poosje terug was dat Jolein echt gesport had, stond de eerste maand trainen vooral in het teken van rustig opbouwen. Door middel van wat kleine testjes en plaagstootjes tijdens de eerste training kon ik goed zien hoe het er voor stond met de conditie van Jolein. Eerlijk gezegd was deze conditie matig tot slecht te noemen. Maar wat wel zichtbaar was was de wil om te verbeteren en daar kan je als Personal Trainer natuurlijk veel mee.

 

Meetrainen met de BMI+Fitclub

Naast de Personal training heb ik Jolein geadviseerd om mee te gaan trainen met de BMI+Fitclub van Fitbycoaching. Het grote voordeel is dat ik een dag extra controle heb op de verrichtingen van Jolein maar een nog groter voordeel is misschien wel de chemie die er is binnen deze BMI+Fitclub. Het enthousiasme van deze groep is aanstekelijk en daagt elkaar uit om wekelijks weer het beste uit jezelf te halen.  We hebben dan ook deze maand grote stappen gemaakt in het uithoudingsvermogen van Jolein en zijn nu klaar voor de volgende stap.

 

Resultaten

Uiteindelijk gaat het om de resultaten die we boeken. Het doel is om Jolein weer op een gezond gewicht te krijgen en haar leefstijl te veranderen zodat ze het straks moeiteloos kan volhouden. Resultaten behaal je niet met 1 of 2 x in de week trainen maar door minstens 4x in de week intensief te bewegen en te letten op wat je precies allemaal eet. Jolein heeft, tot zover ik dit kan inzien fantastisch opgepakt en hierdoor een mooi resultaat voor de eerste maand geboekt. Hieronder de cijfers.

 

Gewichtsafname – 3.3 kg
BMI – 1 
Nek – 1 cm
Borst – 1.5 cm
Taille – 6 cm
Heupen – 4 cm
Bovenbenen +1 cm
Kuiten + 1.5 cm
Bovenarmen – 1.3 cm

 


Wil jij ook Personal training van Fitbycoaching? Of wil je lekker meetrainen met de BMI+Fitclub of de bootcampers? Meldt je aan via www.fitbycoaching.nl voor een proefles. Deze is natuurlijk gratis. Let op!! De hele maand december zijn de strippenkaarten in de aanbieding.

3 Comments

  1. Guido

    Goed gedaan schat. Geef het nog even en je hebt de conditie van Madonna en kan haar zo vervangen op het podium om een dansshow te geven van twee uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *