Menu Sluiten

15 kg afvallen onder begeleiding van een Personal trainer

-15KG

 

21 weken geleden is Fitbycoaching gestart met een Personal trainingstraject met Jolein. Jolein was na 3 zwangerschappen flink wat pondjes aangekomen en het was tijd om weer op een gezond gewicht te komen. Via een verloting won zij bij Fitbycoaching een jaar lang begeleiding van haar Personal Trainer Peter Bootsman. En de samenwerking ging van het begin af aan goed. We zijn nu bijna op de helft van het traject maar we mogen nu al trots zijn op de resultaten.

 

Van niet sporten naar sporten

Het gaat bij Personal Training waarbij de klant wil afvallen vaak om het veranderen van de leefstijl. Je kan natuurlijk een streng dieet voorschrijven maar hoe ga je er dan mee om als je afgevallen bent. Fitbycoaching is er van overtuigd dat regelmatig sporten goed voor elk mens is. Dit betekend niet dat je direct topsport gaat bedrijven maar voor veel mensen is in beweging komen al lastig genoeg. We hebben Jolein op een rustige, langzame maar progressieve manier in beweging gezet. Dit betekend dat we elke week geprobeerd hebben de inzet iets op te krikken. Fitbycoaching voorziet wekelijks een sportschema en 1 x in de week een Personal Training. Verder is Jolein een vast gezicht op de BMI+Fitclub van Fitbycoaching.  Jolein heeft inmiddels een redelijke conditie en daar kunnen we verder opbouwen. In middels denkt Jolein zelf om misschien weer eens een oude liefde te gaan ontmoeten in de vorm van basketbal. Dit geeft mij aan dat het sporten inmiddels weer in haar leefstijl past.

 

Natuurlijk is voeding belangrijk

Natuurlijk val je van al dat sporten af maar meestal is dat niet genoeg. Ook de voeding zal vaak aangepast dienen te worden. Ook hier zou je natuurlijk weer aan een zwaar dieet kunnen denken maar Fitbycoaching is van mening dat diëten en sporten niet goed samen gaan. Het advies aan Jolein was dus om vooral vers te gaan koken. Geen pakjes, minder suiker, minder zout en vooral veel water drinken. Voor de rest gewoon lekker alles eten als je het maar vers klaar maakt. Ook dit heeft Jolein inmiddels goed opgepakt en tegenwoordig vraag ik soms zelfs naar haar recepten om uit te proberen. Ook verse producten eten zijn voor haar een leefstijl geworden.

 

Nog niet klaar

Zijn we blij met de resultaten? JA!! Zijn we al klaar dan? NEE!! We hebben nog een kleine 30 weken om naar ons grote doel te werken. Het doel is om weer terug te komen naar een gezond gewicht. Inmiddels zijn we 15 kg kwijt en is het BMI gedaald met 5 punten. Dit betekend nog 30 weken hard werken om dit mooie resultaat te bereiken. Wij gaan ervoor!! Nu jij nog.

 

Wil jij ook afvallen maar heb je moeite met in beweging komen. Misschien moet de Personal training van Fitbycoaching eens proberen. Wij doen ons best om een uw doelen samen te bereiken. Meld je aan of stuur een bericht via Facebook. Natuurlijk mag u ook bellen naar 06-28905211 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *