Menu Sluiten

Doe jezelf een Personal Trainer cadeau

Personal

 

We komen weer terug van onze vakanties en dus is het weer tijd om de sportieve touwtjes aan te trekken. Veel mensen starten weer lekker met sporten maar vinden het ook vaak moeilijk en gedisciplineerd om vol te houden. Dan kan een Personal trainer voor de oplossing zorgen. Deze kan jou helpen om jouw sportieve doelen te bereiken.

 

Voordelen van een Personal Trainer

Het trainen met jouw eigen trainer heeft natuurlijk veel voordelen. we noemen er enkele.

 

  • Veel persoonlijke aandacht voor jou tijdens de training.
  • Een Personal Trainer is super effectief trainen vanwege de 1 op 1 aandacht.
  • Kan je een grotere stok achter de deur bedenken?
  • De trainer altijd naast je. Dit kan zijn om je door moeilijke momenten heen te helpen maar ook altijd oog voor de techniek en uitvoering.
  • Wekelijks een speciaal voor jou gemaakt schema waarin rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke doelen.

 

Te duur, delen kan ook

Natuurlijk is 1 op 1 training best wel duur. Niet iedereen kan het zich veroorloven om zoveel geld uit te geven om zijn of haar doelen te bereiken. Maar ook hier is een oplossing voor. Deel jouw Personal Trainer gewoon met een vriend of vriendin. Dit betekend dat jullie samen trainen, nog steeds heel veel persoonlijke aandacht krijgen maar de kosten deel je.  Dit is mogelijk tot maximaal vier personen. Ben je met meer dan vier personen dan word het een groepstraining en daar geld een ander tarief voor.

 

Trappen

Geen sportschool maar lekker buiten

Fitbycoaching is geen sportschool. Geen muffe zaal vol met testosteronbommen maar lekker sporten in de buitenlucht. Hoe mooi is het om in het voorjaar en de zomer om gewoon buiten te sporten en gebruik te maken van de omgeving. Sporten met fitbycoaching is garantie voor een goede work-out. Wil jij dus aan jouw conditie werken, de puntjes op de i zetten of keihard aan een sportief doel werken. Meld je dan aan voor Personal Training van Fitbycoaching.

 

Actiecode

De hele maand (18 augustus tot 18 september) hebben wij een Personal Trainer-actie. In deze maand krijgt u 10% korting op alle Personal Trainer producten. Meld je aan met de actiecode en je maakt gebruik van deze korting. De actiecode is Personal-fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *