Menu Sluiten

Atlete van de maand: Angelique

Iedere sporter heeft zijn eigen verhaal van wat sport voor hem of haar doet. Wij laten elke maand een sporter aan het woord.  Dit is de eerste keer dat we dit in deze blogvorm doen en de keuze is gevallen op Angelique.

Angelique had wat moeite met opstarten en er was toch nog wel wat overtuigingskracht nodig om haar uiteindelijk aan het sporten te krijgen. Inmiddels is ze een vaste waarde in het team van de fitclub van Fitbycoaching. Lees hoe Angelique de trainingen van nu uiteindelijk ervaart.

 

Opstartproblemen

Sporten? Ik niet hoor, ik hou niet van sporten. Dit excuus heb ik jarenlang gebruikt om maar niet te hoeven bewegen. Alles om die eerste stap maar niet te hoeven zetten. En zo ging ik van drempel naar Mount Everest als het ging om het zetten van die eerste stap. Totdat mijn vriend mij wist te overtuigen om eens een proefles bij Fitbycoaching te gaan doen. Je zult Peter vast aardig vinden, het is gratis en hij weet bovendien als geen ander hoe het is om te zwaar te zijn en dan weer te gaan sporten.

 

Toch maar proberen?

Stuur gewoon een mailtje Angelique. Eigenlijk om van het gedoe af te zijn (mijn vriend die mij probeerde te overtuigen en Peter idem per mail), besloot ik om dan maar dat mailtje te sturen. Zo gezegd en zo gedaan. Uiteindelijk is het aan de volhardendheid en overtuigingskracht van Peter te danken (er waren een aantal mails voor nodig om mij zo ver te krijgen) dat ik overstag ging en een proefles heb gedaan. Termen als: wel drills maar geen geschreeuw en getier en wekelijks met elkaar het bos onveilig maken spraken mij toch wel aan. En wat was het ergste dat kon gebeuren? Stel ik vond het niet leuk, dan had het me maar vijf kwartier van mijn leven gekost. Hoe erg kon het zijn?

 

Angelique
Angelique in actie met de slam-balls

 

Verhipt, ik vind het leuk,…..

Dit alles was in oktober vorig jaar. Nu, in mei, sport ik met ontzettend veel plezier. Ik had nooit gedacht dit te zeggen maar ik vind sporten leuk. Dit dankzij de prachtige omgeving waarin we dit wekelijks doen maar zeker ook door mijn teamgenoten en niet te vergeten de trainer Peter. Ik vind het van mijzelf stiekem een topprestatie dat ik weer begonnen ben met sporten en een topprestatie van Peter dat hij mij heeft weten te motiveren en mij enthousiast heeft weten te krijgen! Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en de wekelijkse zondagstraining is nu een vast onderdeel van mijn leven geworden.

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook lekker meetrainen met de BMI+Fitclub of de bootcampers? Of  wil jij Personal training van Fitbycoaching? Meldt je aan via www.fitbycoaching.nl voor een proefles. Deze is natuurlijk gratis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *