menu close menu

Walk-in Bootcamp

Op zondag 8 mei organiseert Fitbycoaching een Walk-in Bootcamp. Wat houd dit in?

De gehele ochtend staat er op het terrein van atletiekvereniging Hylas te Alkmaar een parcourstraining uitgezet. Je kan op elk moment instappen en meedoen. Hierdoor kan jij kijken of de bootcamps of de fittrainingen iets voor jou zijn.  We maken de oefenstof laagdrempelig zodat ook echt iedereen mee kan doen. Dus wil jij voor moederdag nog even lekker en leuk met jouw lichaam bezig. Kom dan gewoon langs bij de Walk-In Bootcamp van Fitbycoaching.

 

walk-in bootcamp

3 mei 2016 | Training info | 0

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*