Menu Sluiten

Atleet van de maand Bianca

 

atleet van de maand bianca

Iedere sporter heeft zijn eigen verhaal van wat sport voor hem of haar doet. Wij laten elke maand een sporter aan het woord.  Deze maand is het de beurt aan Bianca.

 

Bianca sport bij de Fitclub Wognum. Een groep vriendinnen die elke woensdagavond zich flink in het zweet werken onder leiding van trainer Peter. Met de Fitclub wordt wekelijks gewerkt aan de kracht en het uithoudingsvermogen. Samen met de trainingen die de meiden van de Fitclub zelf doen zie je de conditie en de fitheid geleidelijk toenemen. Aan Bianca stelde wij de onderstaande vragen.

 

Bianca, je sport nu alweer ongeveer 6 maanden met de Fitclub. Hoe ervaar jij de trainingen van Fitbycoaching?

Ik probeer geen training te missen want ik vind de trainingen erg leuk om te doen. Je merkt dat het elke week steeds harder getraind wordt en wij steeds fitter worden. Elke week bedenkt Peter weer een hele nieuwe training en die afwisseling trekt mij wel. Is er een oefening te zwaar, dan weet de trainer het altijd wel weer aan te passen zodat iedereen eigenlijk mee kan doen.

 

Wat trekt je aan in de trainingen van de Fitclub?

Ik merk dat ik het fijn vind om buiten te sporten. Heerlijk in de frisse lucht, weer of geen weer. Wat dat betreft hebben we alle soorten weer al gehad, in februari sneeuw en kou en de afgelopen maanden natuurlijk de warmte en de hitte. Eigenlijk is de training maar 1x onderbroken doordat het onweerde. Toen zijn we uiteindelijk binnen verder gegaan.

Ook de gezelligheid van het sporten in de groep vind ik erg leuk. Er wordt heel wat afgekletst tijdens zo’n training maar natuurlijk wordt er daarna ook weer flink gesport want daar is waar het uiteindelijk om gaat.

 

In de sport wordt vaak gesproken over doelen bereiken. Wat zijn jouw doelen die je via de sport wil bereiken?

Eigenlijk heel simpel. Fit worden en fit blijven. Ik werk hard om fit te worden en merk dat dit me ook helpt in het dagelijks leven. Ik stap makkelijker op de fiets en ren nu zo de trap op.

 

Bianca heeft inmiddels haar sportdrive gevonden. Wil jij nu ook lekker fit worden? Dat kan natuurlijk via Fitbycoaching. Meld je aan voor de gratis proefles en ontdek wat trainen met Fitbycoaching voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *