Menu Sluiten

Atleet van de maand, Nicole

atleet van de maand (3)

 

Elke maand proberen we een atleet die sport bij Fitbycoaching in de schijnwerpers te zetten. Deze keer is het de beurt aan Nicole. Aan Nicole heb ik de vraag gesteld wat zij zoekt in de sport en hoe ze dit terug vind in de bootcamptrainingen van Fitbycoaching.

 

Echte buitensporter

Ik ben een echte buitensporter. Ik fiets op de MTB, ik doe aan yoga en in de winter schaats en skie ik regelmatig. Het hardlopen deed ik in clubverband en tijdens zo’n training zag ik de bootcampclub van trainer Peter en besloot ik eens een proeflesje mee te draaien. Dit beviel mij zo goed dat ik het hardlopen heb ingewisseld voor de bootcamp. Het leuke aan de trainingen is dat ze erg afwisselend zijn en dat vind ik erg prettig. Wat ik ook fijn vind,  is dat ik zelf geen trainingsplan of schema hoef bij te houden en wekelijks conditioneel wordt uitgedaagd.

 

 

Uitgaan van mogelijkheden

Peter is een trainer die goed aanvoelt wat iemands mogelijkheden of beperkingen zijn. Toch merk je dat door zijn ervaring hij je altijd weer weet te motiveren om net iets meer te doen dan jezelf denkt aan te kunnen. Hierdoor groeit je uithoudingsvermogen maar het maakt je ook zekerder tijdens het sporten. Aan de andere kant vraagt hij je ook om rekening te houden met eventuele blessures en verteld hij dat je lijf je beste raadgever is en dus hier naar te blijven luisteren. Ook niet onbelangrijk is zijn humor en dat maakt alles bij elkaar voor mij de juiste combinatie.

 

Sinds ik mee doe aan de bootcamp merk ik dat mijn conditie is vooruit gegaan. De trainingen halen mij uit mijn comfortzone en ik merk tijdens mijn eigen trainingsdagen dat ik sneller loop dan in het verleden.

 

Wil jij nou ook elke week uit jouw comfortzone gehaald worden en zo op sportief gebied verbeteren? Kom dan eens meedoen met een bootcamptraining van Fitbycoaching. Bel (06- 28905211), mail (info@fitbycoaching.nl) of stuur een bericht via facebook en meld je aan. De proefles is natuurlijk gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *