Menu Sluiten

Proeftriatlon

Triatlon is een snel groeiende sport. Het is de ultieme uitdaging waarbij je drie sporten, zwemmen, fietsen en hardlopen, combineert. Juist deze combinatie maakt dat sporters er ook wel een beetje tegen opzien.

 

Ook dit jaar organiseert Fitbycoaching een proeftriatlon. Tijdens dit evenement kan je op een ontspannen manier ruiken aan hoe het is om de drie onderdelen van de triatlon te ondergaan. Wil jij meedoen met dit evenement, dat kan. Meld je wel snel aan want er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar.

 

Voor de duidelijkheid hebben we wat spelregels op papier gezet:

 

Meedoen met dit evenement is volledig voor eigen risico.

 

Het evenement is op en rond het Geestmerambacht, blijf tijdens het fietsonderdeel vooral goed uitkijken in het verkeer. We proberen zoveel mogelijk fietspaden/rustige wegen te plannen maar blijf op je eigen veiligheid letten.

 

Het is een proeftriatlon, er zijn geen prijzen te verdelen. Wij willen een ontspannen sfeer. Hou dit in je achterhoofd.

 

Je kan je inschrijven als individu maar ook als team. Uiteindelijk liggen er maximaal 40 man in het water, 40 man op de fiets en lopen er 40 man hard.De inschrijving kost € 15,00 per persoon. Deze kosten zullen vooral ingezet worden voor een aandenken aan het evenement. Als team betaal je dus max € 45,00 maar krijg je alle drie een leuk aandenken.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen, we zetten wel wat mensen in om een oogje in het zeil te houden

 

Dit is een evenement wat onder de Fitbycoaching wordt georganiseerd. Wij zien dit als een training en niet als een wedstrijd.  Er kunnen dan ook echt niet meer als 40 man/vrouw/team met het evenement meedoen. We zullen hier streng op toezien.

 

Wij hebben toestemming van het Geestermerambacht om deze training te organiseren. Wij vragen wel om met respect gebruik te maken van deze faciliteiten. Zorg dan ook dat je alle spullen die je gebruikt, zoals flesjes en verpakkingen van voedingssupplementen netjes opruimt of meeneemt.

 
Verder hopen we natuurlijk dat het evenement een groot succes wordt en dat we er niets anders dan plezier aan gaan beleven. Wij hopen je dan ook te zien op 8 juli!!

3 Comments

    • Fit By Coaching

      Hoi Paul, je bent van harte welkom hoor om mee te doen. Meld je wel ff via facebook aan voor het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *