Menu Sluiten

Fitclub

Overal zie je de bootcampclubs uit de grond schieten. Vaak zijn dit groepen mensen met getrainde, ongetrainde, slanke en minder slanke mensen. De Fit By Coaching Fitclub wil zich vooral richten op de minder slanke mensen.

De eerste doelstelling is om het lichaam binnen enkele weken klaar te stomen voor de inspanningen die tijdens een training met de fitclub nodig zijn. Door middel van Core, Balans, Reactive en SAQ training, aangevuld met hardloop en intervaltraining,  zal het lichaam constant worden uitgedaagd om een stapje verder te gaan.

Tijdens de training zal er gebruik gemaakt worden van de omgeving. Denk hierbij aan trappen, heuvels, bankjes, mul zand e.d. Ook het eigen lichaam zal worden ingezet om de diverse krachtoefeningen uit te voeren. Dit aangevuld met kettlebells, touwen en medicijnballen maken dat er een compleet en afwisselend programma kan worden samengesteld

Door in kleine groepen (6-8 mensen) te trainen is er veel persoonlijke aandacht voor de atleten en zal u worden gemotiveerd om net dat beetje extra te geven tijdens de training. Het trainen in groepsverband helpt elkaar om op een gezellige sfeer de doelstellingen te behalen.

De Fit By Coaching Fitclub is niet bedoeld voor het snelle, korte resultaat. Wij zijn op zoek naar mensen die op de langere termijn durven denken. Uiteindelijk streven wij ernaar dat u slanker, fitter maar vooral gezonder door het leven gaat.