Menu Sluiten

Bootcamp

Bent u de sportschool ook zo zat? Altijd maar weer die zelfde oefenstof op dezelfde apparaten. Dan is bootcampen misschien wel iets voor u. De bootcamp is een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen en door wekelijk een ander programma samen te stellen zal het niet snel vervelen.

De bootcamps van Fitbycoaching zijn uitermate geschikt voor de fitte sporters die een op een andere manier uitgedaagd willen worden. Door middel van Core, Balans, Reactive en SAQ training, aangevuld met hardloop en intervaltraining,  zal het lichaam constant worden uitgedaagd om een stapje verder te gaan.

Tijdens de training zal er gebruik gemaakt worden van de omgeving. Denk hierbij aan trappen, heuvels, bankjes, mul zand e.d. Ook het eigen lichaam zal worden ingezet om de diverse krachtoefeningen uit te voeren. Dit aangevuld met kettlebells, touwen en medicijnballen maken dat er een compleet en afwisselend programma kan worden samengesteld.

Net als bij de Fitclub willen wij niet te grote groepen zodat er altijd aandacht genoeg is om te letten op uitvoering en techniek. Wij denken aan een maximale groepsgrootte van 15 tot 20 man. Dus geen Mega-bootcamp, maar aandacht voor u en uw sportbeleving.