Menu Sluiten

Evenementen begeleiding

 

De evenementenbegeleiding van Fitbycoaching zijn speciaal bedoeld voor bedrijven die mee willen doen aan een hardloopevenement. Wij kunnen uw personeel goed begeleiden naar een van de vele hardloopevenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop, de Halve marathon van Egmond of de Groet uit Schoorl-loop.

Vaak doen bedrijven mee aan deze evenementen en maken dan het personeel enthousiast om een keer mee te doen. Natuurlijk is dit voor het personeel goed om te sporten maar je wil niet dat ze blessures oplopen.  Om zo’n traject richting een hardloopevenement goed te begeleiden bied Fitbycoaching trainingen aan om uw personeel goed getraind en gemotiveerd aan de start te laten verschijnen.

Afhankelijk van het evenement en de afstand die gelopen moet worden kunnen wij een op maat gemaakt programma aanbieden. Hierbij kunnen wij natuurlijk een looptraining direct na het werk organiseren zodat er samen getraind kan worden. Deze gezamenlijke training is gelijk een mooie manier om te werken aan het teamgevoel en zal zich ook na het evenement uitbetalen.

Wilt u uw personeel op een goede en verantwoorde manier late begeleiden naar een mooi hardloopevenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Fitbycoaching zal er voor zorgen dat uw personeel gemotiveerd aan de start zal verschijnen.