Menu Sluiten

Fit by Coaching

Fit by Coaching staat vooral voor een fitter leven. Een gezond lichaam met een gezonde geest. Door ons gevarieerde trainingsprogramma proberen wij onze sporters week enthousiast te maken voor een gezonde sportbeleving zodat zij tijdens de training, maar ook daarbuiten in staat zijn het beste in hem of haar naar boven te halen.

Plezier
Plezier in het sporten is de beste motivatie om het vol te blijven houden. Daarom bieden wij elke week een gevarieerd programma aan. De trainingen worden in kleine groepen gegeven waarin iedere atleet gelijkwaardig zal zijn. Het voordeel van de kleine groep is dat de trainer voor elke atleet voldoende tijd en aandacht heeft.

Kleine doelen
Door telkens haalbare doelen te stellen blijven de atleten gemotiveerd. Uiteindelijk is een kwart kilo in de week afvallen 13 kg in een jaar. Maar afvallen hoeft niet het hoofddoel te zijn. Het gaat er natuurlijk om dat u fitter en gezonder door het leven gaat.

Lifestyle-change
Gezond leven houdt natuurlijk niet op bij sporten. Ook voeding speelt een belangrijke rol om fitter door het leven te gaan. Fit By Coaching zal analyseren, adviseren en motiveren om anders te kijken naar hoe uw lichaam voorziet van energie. Via de blog en de recepten op de website vindt u ideeën om zelf aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl.

Ook voor bedrijven
Ook voor bedrijven bieden wij een mooi sportpakket aan. Je moet hierbij denken aan zaken als bedrijfsfitness, looptraining of begeleiding naar een evenement maar ook sporten bij burn-out klachten. Fit by Coaching kan passende trainingen aanbieden zodat uw personeel fit aan de start zal staan. Daar heeft u als werkgever natuurlijk ook veel baat bij.