Menu Sluiten

Start running met FBC

 

Sporten is gezond dat weet iedereen. Maar beginnen met sporten kan soms best lastig zijn. Hardlopen is een makkelijke sport. Je koopt een paar goede schoenen, trekt je sportkleren aan en je kunt aan de slag. Toch haken veel mensen al snel weer af omdat het toch lastiger blijkt dan gedacht. Oorzaak is meestal het gebrek aan een goede schema en een goede opbouw. Fitbycoaching biedt daarom deze hardloopcursus aan. Wij helpen je in 10 weken naar 30 minuten hardlopen. 

Lopen in een groep is leuk(er)
Hardlopen lijkt een individuele sport. Toch is dat niet helemaal waar. Hardlopen wordt vaak in groepen gedaan. Het voordeel van het lopen in een groep is dat het simpelweg gezelliger is. Bij recreatief hardlopen is het goed om te kunnen praten tijdens het hardlopen want dat geeft aan dat je in het juiste tempo loopt. Verder kun je elkaar steunen en motiveren tijdens de training.

Opbouwend hardloopschema
Tijdens de cursus krijg je elke week een nieuw weekschema toegestuurd. Dit schema bereid je voor op de training van de volgende week. Omdat wij proberen onze lopers blessurevrij te laten lopen, bouwen we de duur van de training langzaam op. Tijdens de groepstraining zal er gewerkt worden aan alle aspecten van het hardlopen zoals techniek, houding en ademhaling.

Online advies op elk moment
Om jou zo goed als mogelijk te kunnen helpen staat de trainer altijd klaar om jou verder te helpen met jouw hardloopdoel. Via Whats-app proberen wij zo spoedig als mogelijk jouw vragen te beantwoorden. Ook maken we een groeps-app aan waarbij je elkaar kunt motiveren of kunt afspreken voor gezamenlijke trainingen met elkaar.

Hardlopen in de Groene Voet
Park “de Groene Voet” is een mooi gebied om hard te lopen. Met de Rekerhout en het Geestmerambacht op loopafstand is het mogelijk de leukste rondjes te bedenken.  De trainer probeert wekelijks een leuke nieuwe route te bedenken.

 

 

Wil je meedoen? Meld je aan via de rode knop aan de bovenzijde en ontdek hoe leuk hardlopen kan zijn.